Tortai, pyragai ir pyragėliai

Tai tik keletas mūsų darbų. Sakykite savo pageidavimus, temą, siųskite nuotrauką arba tiesiog susisiekite pasikonsultuoti ir mes Jums padėsime išsirinkti. Galime pasirūpinti ne tik saldžiu stalu, bet ir užkandžiais bei karštais patiekalais.

Tortai

    • Forminis tortas (su glaistu)- 25,00 EUR /kg, mažiausias įmanomas svoris 1,5 kg.
    • Forminis tortas (su glaistu)  ir viena figūrėlė - 33 eur/kg mažiausias įmanomas svoris 1,5 kg.
    • Paprastas tortas su Jūsų pasirinktu paveikslėliu- 14,00 EUR /kg, pasirinktas piešinėlis 5 EUR
    • Tortų skoniai - snikersinis, ambasadorius, marcipanas ir šokoladinė svajonė - 28,00 EUR/kg.
    • Papildoma figūrėlė (iš glaisto) ant torto 8 EUR.
  1. Tortas „Nica“
    Citrininis, šokoladinis ir medaus pusgaminiai pertepti jogurto, plikytu ir grietinėlės kremais su romu ir žemės riešutais.
  2. Tortas „Paryžius“
    Sluoksniuotos tešlos, medaus ir šokoladiniai pusgaminiai pertepti plikytu kremu su riešutais ir romu, grietinėlės ir jogurto kremais.
  3. Bananinis tortas
    Šokoladiniai ir citrininiai pusgaminiai pertepti grietinėlės ir šokoladiniais kremais su bananų gabaliukais.
  4. Tortas „Paukščių pienas“
    Citrininiai pusgaminiai pertepti zefyriniu kremu su raudonųjų serbentų džemu.
  5. Tortas „Jaunystė“
    Riešutinis baltyminis pusgaminiai pertepti zefyriniu kremu su razinomis ir raudonųjų serbentų džemu
  6. Tortas „Akapulko"
    Citrininiai pusgaminiai, pertepti grietinėlės ir jogurto, kremu su konservuotų mandarinų gabaliukais.
  7. Medaus šokoladinis tortas su jogurtu
    Šokoladinis biskvitas ir medaus pusgaminis pertepti jogurto ir grietinėlės kremais.
  8. Šokoladinis tortas su riešutais
    Šokoladiniai pusgaminiai pertepti grietinėlės - šokoladiniu kremu su riešutais ir karameliniu kremu su romu.
  9. Karamelinis tortas
    Meduolinės tešlos ir citrininiai pusgaminiai pusgaminiai pertepti grietinėlės - jogurto kremus su karamele.
  10. Tortas „Egzotika“
    Riešutiniai baltyminiai pusgaminiai pertepti sviestiniu kremu su razinomis mirkytomis rome.
  11. Medaus šokoladinis tortas su jogurtu ir vaisiais
    Šokoladiniai ir medaus pusgaminiai pertepti jogurto ir grietinėlės kremais. Viduriniajame sluoksnyje išdėliotos bananų puselės. Tortas puoštas vaisiais.
  12. Tortas „Napaleonas“
    Sluoksniuotos tešlos pusgaminiai pertepti sviestiniu - citrininiu kremu.
  13. Tortas „Napaleonas“ su uogų džemu
    Sluoksniuotos tešlos pusgaminiai pertepti sviestiniu - citrininiu kremu ir uogų džemu.
  14. Varškės tortas su avietėmis
    Citrininiai pusgaminiai pertepti grietinėlės - varškės kremu su šaldytomis avietėmis.
  15. Tortas „Šokoladinė Vyšnia“
    Šokoladiniai pusgaminiai pertepti grietinėlės ir šokoladiniais kremais su šokoladu ir šaldytom vyšniom.
  16. Tortas „Vyšnelė“
    Citrininiai pusgaminiai pertepti jogurto - grietinėlės kremu ir vyšnių džemu su uogų gabaliukais.
  17. Jogurtinis tortas
    Citrininiai, šokoladiniai pusgaminiai pertepti jogurto ir grietinėlės kremais su želė gabaliukais.
  18. Tortas „Ambasadorius“
    Riešuriniai ir kokosiniai pusgaminiai  pertepti sviestiniu - šokoladiniu kremu su romu.
  19. Tortas „Skorpionas“
    Plikytos tešlos pusgaminiai pertepti gaiviu grietinėlės - vaisiniu kremu, ananasų džemu, puošti konservuotų persikų puselėmis.
  20. Kavos tortas
    Citrininiai ir šokoladiniai pusgaminiai pertepti grietinėlės - kavos kremu su juodųjų serbentų uogiene, sirupuotas kavos skonio sirupu.
  21. Triufelinis tortas
    Šokoladiniai pusgaminiai pertepti grietinėlės - šokoladiniu kremu su šaldytom vyšniom, sirupuotas konjako skonio sirupu.
  22. Tortas „Rojaus obuoliukas “
    Sluoksniuotos tešlos ir citrininiai pusgaminiai pertepti grietinėlės kremu su obuolių gabaliukais.
  23. Tiramisu tortas su vynuogių želė
    Citrininiai pusgaminiai pertepti grietinėlės kremu su maskarponės sūriu ir vynuogių želė.
  24. Tiramisu tortas su persikų želė
    Citrininiai pusgaminiai pertepti grietinėlės kremu su maskarponės sūriu, persikų džemu ir vaisių gabaliukais .
  25. Viskio tortas
    Citrininiai pusgaminiai ir sluoksniuotos tešlos pusgaminiai pertepti kiaušinio likerio skonio ir viskio skonio kremais su citrinų gabaliukais.
  26. Tortas „Braškė“
    Citrininiai pusgaminiai pertepti jogurto - grietinėlės kremu, žėlė gabaliukais ir šaldytomis braškėmis.
  27. Tortas „Šokoladinė svajonė“
    Šokoladiniai pusgaminiai pertepti traškančia chalvos mase, grietinėlės ir šokoladiniais kremais.
  28. Tortas „Orchidėja“
    Šokoladiniai pusgaminiai pertepti grietinėlės kremu su džiovintomis slyvomis, mirkytomis rome, bei šokoladiniu kremu.
  29. Tortas „Avietėlė“
    Šokoladiniai pusgaminiai pertepti grietinėlės kremu ir aviečių džemu. Tortas papuoštas su aviečių žėlė.

Pyragai

  1. Jogurtinis pyragas
    Citrininiai pusgaminiai pertepti jogurto kremu.
  2. Karamelinis pyragas
    Meduolinės tešlos pusgaminiai pertepti grietinėlės - jogurto kremu su karamele.
  3. Triufelinis pyragas
    Šokoladiniai pusgaminiai pertepti grietinėlės - šokoladiniu kremu, su šaldytom vyšniom, sirupuotas konjako skonio sirupu.
  4. Medaus pyragas
    Meduolinės tešlos pusgaminiai pertepti grietinėlės kremu su citrina.
  5. Pyragas „Napoleonas“
    Sluoksniuotos tešlos pusgaminiai pertepti sviestiniu - citrininiu kremu.
  6. Pyragas „Napoleonas“ su uogų džemu
    Sluoksniuotos tešlos pusgaminiai pertepti sviestiniu - citrininiu kremu ir uogų džemu.
  7. Pyragas „Skorpionas“
    Plikytos tešlos pusgaminiai pertepti gaiviu grietinėlės - vaisiniu kremu su ananasų įdaru, puošti konservuotų persikų puselėmis.
  8. Tiramisu pyragas su vynuogių želė
    Citrininiai pusgaminiai pertepti grietinėlės kremu su maskarponės sūriu ir vynuogių žėle.
  9. Bananinis pyragas
    Citrininiai ir šokoladiniai pusgaminiai pertepti šokoladiniu ir grietinėlės kremu, bananiniu džemu su bananų gabaliukais.
  10. Pyragas „Rojaus obuoliukas“
    Sluoksniuotos tešlos ir citrininiai pusgaminiai pertepti grietinėlės kremu su obuolių gabaliukais.
  11. Pyragas „Negriukas“
    Šokoladiniai pusgaminiai pertepti citrininiu grietinėlės kremu.
  12. Pyragas „Vyšnelė“
    Citrininiai pusgaminiai pertepti jogurto - grietinėlės kremu su vyšnių džemu su uogų gabaliukais.
  13. Pyragas „Šokoladinė Vyšnia“
    Šokoladiniai pusgaminiai pertepti grietinėlės ir šokoladiniais kremais su šokoladu ir šaldytom vyšniom.
  14. Tiramisu pyragas su persikų džemu
    Citrininiai pusgaminiai pertepti grietinėlės kremu su maskarponės sūriu, persikų džemu ir vaisių gabaliukais.
  15. Varškės pyragas su avietėmis
    Citrininiai pusgaminiai pertepti grietinėlės - varškės kremu su šaldytomis avietėmis.
  16. Kavos pyragas
    Citrininiai ir šokoladiniai pusgaminiai, pertepti grietinėlės - kavos kremu su juodųjų serbentų uogiene, sirupuoti kavos skonio sirupu.
  17. Pyragas „Avietėlė“
    Šokoladiniai pusgaminiai pertepti grietinėlės kremu ir aviečių džemu. Tortas papuoštas šaldytomis avietėmis ir žėlė.
  18. Sveikuolių pyragas
    Šokoladiniai ir citrininiai pusgaminiai pertepti grietinėlės, jogurto ir varškės kremu su juodaisiais serbentais, avižiniais dribsniais, uogų gabaliukais, apvoliotais baltajame šokolade. Pyragas papuoštas juodų serbentų ir vyšnių žėlė.

Pyragėliai

  1. Jogurtiniai pyragėliai
    Citrininiai ar šokoladiniai pusgaminiai pertepti jogurto ir grietinėlės kremais.
  2. Pyragėliai su šokoladiniu kremu
    Šokoladiniai pusgaminiai pertepti šokoladiniu kremu su romu.
  3. Pyragėliai su vyšniom
    Citrininiai pusgaminiai pertepti grietinėlės kremu, puošti šaldytom vyšniom ir žėle.
  4. Pyragėliai su karameliniu kremu
    Meduolinės tešlos pusgaminiai pertepti grietinėlės - jogurto kremu su karamele.
  5. Pyragėliai „Triufeliukai“
    Šokoladinė masė sumaišyta su apelsinų džemu ir sausainiais.
  6. Pyragėliai „Napaleonas“
    Sluoksniuotos tešlos pusgaminiai pertepti sviestiniu - citrininiu kremu.
  7. Močiutės keksiukai su vyšnių uogiene arba obuolių gabaliukais
  8. Šokoladiniai keksiukai su vyšnių uogiene.
  9. Amerikietiškas pyragas
    Šokoladinis keksinis pusgaminis su razinom ir žemės riešutais perteptas vyšnių uogiene ir gaiviu vaisiniu kremu.
  10. Pyragas „Serenada“
    Varškės skonio pyragas su obuolių įdaru ir šaldytomis vyšniomis